7 motive pentru a cumpăra o canapea extensibilă

Sunteți nehotărât între a vă mulțumi cu o canapea obișnuită și a cumpăra o canapea extensibilă? Ei bine, permiteți-ne să vă facem alegerea mai ușoară.

Atunci când alegeți o canapea extensibilă, nu obțineți doar o piesă de mobilier nouă: investiți într-un articol multifuncțional care o să vă schimbe viața și care vă va salva ziua (și noaptea) în nenumărate scenarii.

Iată care sunt cele mai bune motive pentru a cumpăra o canapea extensibilă.

1. O canapea extensibilă vă va salva atunci când aveți oaspeți peste noapte

Fie că intenționați să găzduiți membri ai familiei peste o săptămână, fie că ați invitat câțiva prieteni la cină și ați realizat că este mult prea târziu să îi trimiteți acasă, o canapea extensibilă este soluția perfectă;

Durează doar un moment pentru a trece de la un șezut confortabil cu un pahar de vin, la transformarea într-un pat confortabil de 2 sau chiar 3 persoane. Veți putea să vă găzduiți oaspeții fără probleme.

Cu majoritatea modelelor de canapele extensibile, puteți face cu ușurință patul cu câteva ore în avans, puteți împinge salteaua înăuntru, o puteți folosi ca o canapea normală și apoi o puteți scoate atunci când este necesar. Patul este gata de utilizare, cât se poate de rapid.

2. Canapelele extensibile sunt la fel de confortabile ca și canapelele și paturile tradiționale

Nu vă faceți griji: alegerea unei canapele extensibile nu înseamnă că va trebui să faceți compromisuri în ceea ce privește confortul.

Când vă așezați pe ele, arată și se simt exact ca niște canapele tradiționale, ideale pentru a vă relaxa după o zi lungă de muncă sau pentru a vă odihni în fața televizorului. Odată ce le desfaceți, acestea vă vor dezvălui o saltea care le va asigura un somn odihnitor oaspeților voștri norocoși. Evident, trebuie să alegeți un model bun, cum ar fi unul care prezintă o saltea cu spumă cu memorie sau o saltea cu arcuri.

3. Veți economisi mult spațiu prețios în casă

Să fim sinceri: nu toată lumea poate organiza o cameră de oaspeți în casa lor. Și, dacă da, merită cu adevărat să o transformați într-o cameră de oaspeți care va fi utilizată doar o dată la câteva luni? Canapelele extensibile sunt o soluție fantastică de optimizare a spațiului!

În loc să renunțați la o cameră întreagă, va trebui să le folosiți numai atunci când aveți de fapt oaspeți. Totuși, puteți profita la maximum în fiecare zi de ele, folosindu-le ca o canapea clasică.

Sigur, ar fi ideal să vă rămână suficient spațiu pentru a vă plimba confortabil în jurul canapelei, atunci când aceasta este extinsă, dar nu prea contează atât de mult. La urma urmei, oaspeții dvs. vor dormi pe ea și apoi o veți transforma înapoi într-o canapea, când se vor trezi dimineața. Tocmai de aceea canapele extensibile fac diferența chiar și în cele mai mici camere de zi.

4. Veți economisi bani

Cumpărarea unei piese de mobilier atât de versatile, cu dublă utilizare, în loc de două piese separate, nu este excelentă doar în ceea ce privește spațiul, ci vă va mulțumi și portofelul!

În medie, paturile sunt mult mai scumpe decât canapelele extensibile. Imaginați-vă cât ar costa să cumpărați atât un pat, cât și o canapea tradițională. Cu o canapea extensibilă, aproape că înjumătățiți acest cost.

5. O canapea extensibilă vă poate oferi chiar și un spațiu de stocare suplimentar

Nu toate modelele au această funcționalitate dar, dacă simțiți că sufrageria dvs. este întotdeauna prea dezordonată și niciodată nu pare să existe suficient spațiu de depozitare, puteți opta pentru o canapea extensibilă cu un compartiment secret.

Fie că aveți nevoie de ea pentru niște așternuturi de rezervă sau alte obiecte care ar putea fi utile atunci când petreceți timpul în camera dvs. de zi, este un as în mânecă, la îndemână. Cu siguranță vă poate ajuta să scăpați de o oarecare dezordine, mai ales atunci când încercați în secret să vă impresionați oaspeții.

6. Canapelele extensibile sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni diferite

Au trecut vremurile când toate canapelele extensibile arătau destul de asemănătoare și erau disponibile, în general, pe o singură dimensiune.

În zilele noastre, puteți găsi canapele extensibile pe diferite dimensiuni. Acest lucru le face o alegere ideală pentru a profita cu adevărat de spațiul din camera dvs. de zi, indiferent dacă locuiți într-un apartament mic sau într-o casă mare. De asemenea, puteți alege între multe modele, țesături și culori diferite. Cu siguranță nu va fi o problemă să găsiți un model care se potrivească cu stilul sufrageriei dvs.

7. O canapea extensibilă vă poate ajuta să vă consolidați stilul de decor al camerei

În cele din urmă, deoarece canapele extensibile sunt elemente care atrag atenția, vă pot ajuta să definiți un stil de decor specific.

Deoarece, așa cum am stabilit deja, acestea sunt disponibile în multe modele și culori diferite, puteți căuta canapeaua extensibilă potrivită pentru stilul dvs., pentru a completa decorul camerei de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *