COVID-19 ajunge în justiția botoșăneană. Grefieră infectată cu noul coronavirus

COVID-19 ajunge și în justiția botoșăneană. O grefieră din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi a fost depistată cu noul coronavirus. Prim procurorul Nicoleta Arpinte a precizat că femeia a început să se simtă rău de pe 22 octombrie și a stat în concediu de odihnă timp de o săptămână. Pe 2 noiembrie a revenit la serviciu, dar apoi a mers la spital, unde a fost testată pozitiv.

Nicoleta Arpinte a anunțat Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, solicitând o anchetă epidemiologică având în vedere că grefiera a mers infectată la serviciu, dar reprezentanții DSP nu au luat nicio măsură.

„Deși am trimis adresă și am dat telefon la DSP încă din data de 4 noiembrie, nici în acest moment DSP Botoşani nu a dat niciun semn de viață și suntem după 8 zile de la comunicarea unui caz pozitiv. Vorbim totuși despre o unitate de parchet. Nu testari, nu măsuri. În cazul în care justiția va colapsa din cauza infectărilor masive, motivul va fi dezinteresul total al autorităților”, susține Nicoleta Arpinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *