Alfa Park Residence – creează premisele pentru cartierul cu cei mai buni indicatori de calitate a vieții din Botoșani

Alfa Park Residence – Investește în calitatea vieții – principalii indicatori

36.300 mp spații verzi și parcuri. Întrepătrunderea spațiilor publice cu rețeaua de spații verzi creează un mediu primitor și contribuie la definirea unui cadru urban ce conferă un standard înalt al calității vieții.

Odată cu finalizarea întregului complex, viitorii locatari vor beneficia de un parc care va armoniza spațiul întregului complex și va uni comunitatea tuturor parcelelor.

Amenajarea peisagistică are ca obiectiv deschiderea unei perspective asupra întregului ansamblu, prin amenajarea unui spațiu public deschis și flexibil, pentru a obține o unificare spațială, cu accent pe spațiile pietonale. Mobilierul se va completa cu diverse cursuri de apă integrate în pavaj, delimitându-se astfel într-o atmosferă calmă, cu un parcurs încetinit și dominate de proximitatea spațiilor.

2.234 mp spații de joacă pentru copii

Pe lângă facilități precum: locuri de joacă, alei pietonale sau spații special amenajate unde atât copiii, cât și adulții pot interacționa cu natura, s-a implementat ideea de a avea un spațiu central al ansamblului unde se pot organiza evenimente pentru rezidenți: de la programe de parenting / educaționale, la petreceri, propuneri pentru petrecerea timpului liber, spectacole.

Spații comune de agrement, servicii și facilități extinse

Zona de servicii va include un spațiu de tip after-school destinat educației și îngrijirii copiilor de toate vârstele, oferind astfel diferite tipuri de activități: ateliere de desen, studiu, dar și posibilitatea de a-și face temele; un punct medical ce deservește rezidenților, un cabinet medical de familie, un cabinet stomatologic și o sală de fitness, dar și o clădire socio-culturală.

Complexul va dispune și de spații comune pentru servicii comerciale si alimentație publică, de învățământ, medicale și sportive (sală de fitness, teren de baschet, bazin de înot acoperit), toate aceste spații verzi, parcuri interioare, alei, parcaje, spații de agrement și relaxare, fiind integrate într-un concept unitar de arhitectură.

Segmentul sudic va fi marcat suplimentar prin introducerea unei variații topografice: trepte descendente cu direcția lacului ce accentuează local schimbarea de atmosferă. Zona de parc urmărește amplasarea unui amfiteatru amenajat cu perspectivă spre lac și ponton.

Investește în calitatea vieții!

Dezvoltarea ambițiosului proiect se va realiza progresiv, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale, în prima etapă realizându-se primele două zone:

Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite

Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente.

Odată cu intrarea în această primă etapă de edificare a complexului rezidențial Alfa Park, vor fi lansate și primele dintre multiplele facilități de contractare (discount-uri, rate, avans minim pentru a deveni proprietar ș.a.) pentru toți cei interesați să își achiziționeze o casă sau un apartament în noul cartier.

 

ALFA PARK Residenceprimul  cartier autonom din Botoșani!

Detalii despre proiect și prețuri locuințe – case și apartamente noi – Alfa Park Residence

 

Pentru mai multe informații despre proiect accesați pagina:  www.alfapark.ro

sau la tel.: 0732 374 934, e-mail: [email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *