Un cunoscut om de afaceri a murit după ce s-a infectat cu virusul COVID-19. Va fi făcut cetățean de onoare post-mortem

Omul de afaceri sucevean Gheorghe Filipciuc, proprietarul Complexului Zamca și a restaurantului Eden, a murit, în noaptea de luni spre marți. Acesta era internat de câteva săptămâni la Spitalul Județean Suceava, după ce s-a infectat cu virusul COVID-19.

Afaceristul avea mai multe afecțiuni medicale, iar complicațiile de sănătate au apărut în urma infectării cu noul coronavirus.

Municipiul Suceava a mai pierdut un om de valoare! Este vorba de Gheorghe FILIPCIUC, patronul Complexului Zamca și a Grădinei de Vară Eden Garden. A fost un om respectat de comunitate, recunoscut pentru eleganța locațiilor, dar și pentru calitatea serviciilor oferite clienților și amabilitatea de care dădea dovadă. Am avut o relație specială cu domnul Filipciuc, multe delegații ale primăriei au fost primite cu ospitalitate în locațiile amintite. Aveam și pasiuni comune: fotbalul (a sprijinit fotbalul local), folclorul, dansul popular, tradițiile și obiceiurile de iarnă. Pentru promovarea orașului nostru în ochii celor care ne-au vizitat, voi propune să fie făcut Cetățean de Onoare post-mortem, în ședința de consiliu local din această lună”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com