Mesaje emoționante după moartea medicului de familie din Botoșani, Beatris Irimia. „Era un om plin de viața care înveselea pe oricine oricât de supărat ar fi fost”

Moartea medicului Beatris Anca Irimia, în urma unui infarct, a adus multă durere în inimile celor care au cunoscut-o. Zeci de mesaje au curs pe rețelele de socializare în memoria doctoriței.

Doctorița a murit din cauza unui infarct. Aceasta a avut un cabinet medical într-un cartier din Botoșani, dar și într-o comună din județ.

Iată câteva dintre mesaje:

Astazi a murit cea mai buna prietena… Un medic, un OM care si-a iubit meseria..si-a iubit pacientii.. Ne-ai lasat pe noi, prietenii tai in bezna…si pleci cu nemarginita ta bunatate… Imi amintesc cum am stat de vorba ultima data…la tine in cabinet de ziua lui Mitica…acum 2 saptamani… Nu este un ramas bun, draga mea prietena. Aceasta este o multumire pentru tot rasul, fericirea si bucuria pe care mi le-ai adus in viata mea… Imi va fi dor de tine”

Nu am vazut o de mult timp, a avut o viata mai zbuciumata in ultima perioada insa in rest, era un om plin de viata care inveselea pe oricine oricat de suparat ar fi fost. Deci nu pot sa cred…”

Erai un om, care emanai atata energie pozitiva, incat de fiecare data cand aveam o problema, in jurul tau disparea. E asa de trist si de necrezut! Dumnezeu sa te aiba in paza lui, sa vindeci si acolo Anca draga!”

Acum două zile drumurile noastre sau reîntâlnit și am vorbit așa cum nu o mai făcusem de ceva timp. Mereu erai ocupată, mereu era un pacient care avea nevoie de tine. Vineri însă am stat pe tihnite, pentru că ”cineva” a îngăduit să nu-ți trimită nici un pacient și să ne acorde un ultim timp de povești, despre copii, despre viitorul lor, despre noi și viața asta atât de zbucimată din ultimul timp. Am plecat spunându-ți ”Ai grijă de tine!” iar tu ”Ne vedem luni după patru, te pup aveți gijă de voi!”. Unde ai plecat Anca? Ce planuri ți-ai făcut, lăsându-i pe Măriuca, Marian, Mitică și pe cei ce te-au iubit? Cine sunt eu Doamne să întrăznesc să ridic ochii și să-ți vorbesc? Cine sunt eu Doamne să te întreb de ce ai luat-o? De ce așa, de ce atât de repede, de ce toate parcă nu au nici un sens?? De ce doare atât de tare….Regret, regret timpul trecut și neâmpărțit, regret timpul în care nu ne-am mai făcut amintiri comune, regret timpul ce va trece fără să mai stăm la povești, fără să mai aud râsul tău inconfundabil și molipsitor. Suntem fire de nisip în palma Lui. Dumnezeu să te odihnească!”

Doliu! Un medic din Botoșani s-a stins din viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *