VIDEO Primele imagini după înjunghierea adolescentului din Botoșani. Tinerii implicați, surprinși de o cameră de supraveghere

Tinerii care au participat la scandalul de duminică seară, de pe Uniri, care s-a soldat cu rănirea unui adolescent, au fost surprinși de o cameră de supraveghere din zonă. Momentul agresiunii nu a fost filmat, dar în imagini se vede cum tinerii implicați fug de la fața locului. 

Scandalul dintre băiatul de 14 ani și adolescentul de 16 ani ar fi izbucnit, duminică seară, din cauza unei fete. Rănit în orgoliu, băiatul de 14 ani a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe adolescentul de 16 ani. Totul s-a petrecut pe Pietonalul Unirii. 

”Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmand ca in funcție de rezultatul acestora și de concluziile medico-legale sa fie dispuse măsuri în consecință”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Poliției Botoșani.

Minorul ar fi fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept, posterior, iar in urma agresiunii a reușit să ajungă la domiciliul său,  pe Aleea Viilor, în zona Școlii 7, de unde a fost efectuat apelul prin SNUAU 112. O ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă a fost direcționată către locul respectiv.  Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *