Un val de aer rece lovește România. Vezi prognoza meteo pentru două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o estimare a evoluției temperaturilor și precipitațiilor în intervalul 09- 22 noiembrie. 
Potrivit ANM, în Moldova, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice diurne vor marca o scădere treptată și aproape constantă în prima săptămână de prognoză, astfel încât media regională a acestora va coborî de la 13 până spre 6 grade, dar se vor plafona la această valoare pe tot parcursul celei de a doua săptămâni.

Temperaturile minime vor caracteriza o vreme caldă pentru această
perioadă în primele nopți, când media lor va fi de 4…6 grade, însă din 12 noiembrie vor scădea treptat, de la valori mediate de 2 grade spre valori negative, respectiv -2 grade în 17 noiembrie, după care vor avea doar mici variații în jurul valorii de 0 grade.

Probabilitatea de precipitații va fi destul de mică pe aproape tot parcursul intervalului de prognoză, acestea se vor semnala pe arii restrânse, în general slabe cantitativ. Excepție va face sfârșitul primei săptămâni și perioada 18…21 noiembrie cand sunt semnale că se pot extinde ca arie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *