Administratorul unui bar din Botoșani, amendat de polițiști după ce a fost prins că servea clienții cu alcool în interior

Administratorul unui bar din județul Botoșani s-a ales cu o amendă usturătoare, după ce a fost prins de polițiști că servea alcool în incinta  localului. Duminică, în timpul unui control efectuat de către forțele de ordine și instituțiile statului cu atribuții de control pe raza comunei Mitoc, operatorul economic a fost depistat că desfășura acte de comerț cu băuturi alcoolice în incinta localului, servind clienții în interior, unde aceștia și consumau băuturile.

În cauză a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. 

Polițiștii reamintesc faptul că începând cu data de astăzi, 09 noiembrie 2020, au intrat în vigoare noile măsuri instituite ca urmare a modificărilor și completărilor aduse prin HG nr.935/2020.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *