Viorel Iliuță: PSD închide afacerile micilor comercianți din zona centrală a Botoșaniului!

Pesediștilor nu le pasă de soarta botoșănenilor, ci doar de interesele lor personale, susține liberalul Viorel Iliuță. Bunăstarea de care tot vorbesc și pe care o promit botoșănenilor este doar pentru ei, pentru buzunarele lor. Dovadă stă aprobarea în noul Consiliu Local Botoșani, în care PSD are o majoritate, a demolării fostei fabrici de confecții “Rapsodia Conf” și construirea, în locul ei, a unui supermarket Lidl.

Principalul beneficiar al tunului imobiliar nu este altul decât Mihai Tincu, fost președinte al Organizației municipale PSD, cel care alături de asociații săi va încasa 4 milioane de euro. Noul supermarket va fi așadar construit în locul unei fabrici în care lucrau sute de botoșăneni, chiar în centrul orașului, gard în gard cu Biserica Uspenia, lăcașul de cult unde a fost botezat poetul național Mihai Eminescu.

”De ziua lui, Mihai Tincu a primit cel mai frumos frumos cadou de la colegii din PSD: 4 milioane de euro. Deși acest proiect a fost respins de cinci ori până acum de fosta administrație, odată cu preluarea puterii locale pesediștii nu au mai avut răbdare și au aprobat pe repede înainte acest proiect care le servește propriile interese”, a declarat Viorel Iliuță, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani și candidatul PNL pentru Senatul României. Această decizie, total în defavoarea botoșănenilor, ca prim efect, va duce la închiderea tuturor afacerilor comerciale din zona centrală și cartierul Grivița.

Niciun oraș din țară nu a aprobat până acum construirea unui supermarket într-o zonă centrală, într-un centru istoric. Doar la Botoșani s-a întâmplat acest lucru și asta pentru că pesediștii au o majoritate toxică și când au un interes personal nu ezită să o facă pe față, fără să se ferească, fără să țină cont de oamenii care i-au votat.

Pesediștii nu țin cont de consecințele dezastruoase care vor duce la falimentul micilor afaceri locale din Botoșani, la pierderea a zeci de locuri de muncă. În schimb, le pasă de conturile bancare ale propriilor membrii de partid și de profitul companiilor multinaționale, cu capital străin.

Ca să fie clar pentru toată lumea: Pesediștilor nu le pasă de botoșăneni! Dacă PSD va obține majoritatea voturilor dumneavoastră la alegerilor parlamentare din 6 decembrie, vor da legi doar pentru ei, pentru clientela lor politică, pentru îmbogățirea peste măsură a liderilor partidului!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani

One thought on “Viorel Iliuță: PSD închide afacerile micilor comercianți din zona centrală a Botoșaniului!

  1. PSD face ce poate! Batjocorește aproape 500 de ani de istorie, închide toate afacerile pe o rază de doi, trei kilometri pentru ce? pentru ca unul dintre ei să încaseze patru milioane de euro. Ghci câți dintre acești euroi se vor duce în pușculița partidului pentru alegerile din decembrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *