Valeriu Iftime, cel mai supărat patron de club din România: Sunt atât de trist încât nici la Sfânta Liturghie nu mi-am revenit

FC Botoșani a pierdut fără drept de apel partida cu FCSB, din etapa a 10-a a Ligii 1, scor 4-1. Eșecul moldovenilor l-a întristat peste măsură pe finanțatorul echipei, Valeriu Iftime.

FCSB s-a impus pe Arena Națională, după ce FC Botoșani a deschis scorul în minutul 19, prin Florescu. Dennis Man a restabilit egalitatea două minute mai târziu, iar după pauză, elevii lui Toni Petrea s-au dezlănțuit. Florin Tănase, de două ori, și Dennis Man, cu al 9-lea gol al sezonului, au adus al cincilea succes la rând al roș-albaștrilor.

În ciuda problemelor de lot din tabăra oaspeților, Valeriu Iftime aștepta un rezultat pozitiv al echipei pe care o conduce. Mai mult, patronul moldovenilor s-a arătat mâhnit de criticile care i s-au adus cu privire la strategia de transferuri a clubului.

Înainte nu eram atât de evident cu fotbalul, e o greșeală că am apărut insistent ca un mare producător de spectacol sportiv. După meciul de aseară, sunt atât de trist încât nici la Sfânta Liturghie nu mi-am revenit. Când ești bun, și ambițiile sunt mai mari. Aseară ne-a bătut o echipă bună, dar nu atât de bună pe cât o arată scorul. Nici dacă beam două săptămâni și mâncam carne de porc nu mă gândeam că mă bate acasă Chindia și UTA. În ‘satul’ meu, mă gândeam că sunt fruntaș, la ‘oraș’, nu, că acolo e greu. Vânzările mele sunt făcute ca să construim clubul. Dugandzic pleca liber în iarnă, nu au fost transferuri haotice. Am o filozofie, o strategie, eu nu iau nimic din asta, din contră, aduc bani de acasă„, a declarat Valeriu Iftime, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Iftime s-a arătat mâhnit de evoluția lui Șeroni și îi oferă credit în continuare lui Marius Croitoru, antrenor în vârstă de 40 de ani: „Nu dăm afară antrenorul. Eu am răbdare, Marius e un antrenor bun. Încă sper că ideile lui despre fotbal să producă spectacol. Greșeala lui Șeroni e impardonabilă, se mai întâmplă când dormi pe teren„, a adăugat patronul de la FC Botoșani.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *