UPDATE Alertă! Adolescent de 16 ani înjunghiat, duminică seară, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani

ambulanta noapteaUn adolescent de 16 ani a fost spitalizat, duminică, după ce a fost înjunghiat pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani.

Potrivit Poliției, din primele verificări a rezultat faptul ca minorul ar fi fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept, posterior, de persoane necunoscute, iar in urma agresiunii a reușit să ajungă la domiciliul său,  pe Aleea Viilor, în zona Școlii 7, de unde a fost efectuat apelul prin SNUAU 112.

O ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă a fost direcționată către locul respectiv.  Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

„Echipajul TIM a stabilit ca victima prezenta o plaga înjunghiată hemitorace drept posterior, era conștientă, cooperanta și a fost predata CPU Secția Pediatrie pentru continuarea investigațiilor”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Polițiștii susțin că toate echipajele aflate in teren desfășoară activități specifice pentru identificarea autorului faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând sa se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta.

One thought on “UPDATE Alertă! Adolescent de 16 ani înjunghiat, duminică seară, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani

  1. In timpul agresiunii 5-6 colegi de ai mei supravegheau cu mare atentie credinciosii de la biserica din curtea spitalului de pediatrie ca nu cumva infractorii credinciosi sa asculte slujba fara a avea masca pusa regulamentar pe fata.
    Mentionez faptul ca toti colegii erau echipati pentru interventie, inclusiv pistoale, ca nu cumva o persoana care nu are masca regulamentara sa riposteze.
    Nu conteaza ca prin alte zone cu scandalagii nu ajungem. Ne murdarim bocancii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *