Mărturisire emoționantă făcută de o învățătoare din Botoșani. Incredibil ce s-a discutat în sala de clasă după ce a anunțat că vor face ore online

O învățătoare de la o școală din  județul Botoșani a dezvăluit care a fost reacția elevilor săi, vineri, după ce le-a adus la cunoștință că vor face ore online, nu vor mai veni la școală pentru o perioadă. Liliana Carciuc a rămas surprinsă de întrebările pe care i le-a pus unul dintre elevii săi de clasa I.

Ea ne-a mărturisit că are 16 elevi în clasă.

Am să vă spun în această seară ce mi s-a întâmplat astăzi la școală, după ce le am spus copiilor că de luni vom lucra online! O liniște totală a cuprins întreaga clasă! Am tăcut și eu neîndrăznind să spun nimic. Așteptam! Deodată un glas firav abia se aude de după mască. M am uitat atentă să văd de unde vine, apoi am spus:,,da, spune te rog! Doamna aveți numărul de telefon al președintelui? Pentru o clipă am rămas blocată! Apoi am întrebat: ,,De ce îți trebuie numărul domnului președinte? ,,Vreau să l rog să ne lase să venim la școală! Printre ochelarii aburiți și lacrimile pe care abia mi le puteam stăpâni, m am uitat la copil, iar ochișorii îi jucau în lacrimi! Am tăcut din nou! Alte glasuri abia auzite spuneau: ,,Doamna la noi în comună nu este covid, putem veni la școală!?” ,,Nu voi putea doamna să lucrez mami încărcă telefonul o dată pe lună „, Nu avem semnal „, ,,Nu am nici tabletăm nici telefon „! Am început din nou să le explic de ce nu se poate. Cu siguranță nici unul nu a înțeles pe deplin ,,DE CE”? Mi am cerut scuze și am ieșit puțin pe hol pentru a mă liniști, iar ochișorii mirați mă urmăreau! Simt și acum privea lor în spatele meu! Să mă întreb și eu de ce? Cred că aș avea o mie de răspunsuri și poate că nici unul nu ar fi cel adevărat!”, a povestit doamna învățătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *