Bărbat imobilizat de polițiștii botoșăneni după ce a refuzat să-și pună mască într-un magazin

Un bărbat de 38 de ani a fost imobilizat de polițiști într-un magazin după ce a refuzat să-și pună masca.

Joi, în timpul unui control efectuat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, in interiorul unei societati comerciale a fost depistat un barbat de 38 de ani care nu purta masca de protectie, desi acest lucru este obligatoriu  in toate  spatiile publice (inchise/deschise) de pe raza municipiului Botosani, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Desi i s-a adus la cunostinta faptul ca portul mastii de protectie este obligatoriu, barbatul a refuzat sa se conformeze.

Mai mult de atat, la solicitarea politistilor de a se legitima, acesta a devenit recalcitrant si a refuzat oferirea de date care sa conduca la identificarea sa. Cu sprijinul jandarmilor, barbatul  a fost imobilizat si condus la sediul politiei, unde i-a fost stabilita identitatea si a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 3.500 de lei, respectv 2.500 pentru nerespectarea obligativitatii de a purta masca de protectie si 1.000 de lei pentru refuz de legitimare si adresare de injurii.”, a precizat Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *