Poveste de dragoste încheiată prost. S-a înarmat cu un ciocan și un cuțit și a făcut praf mașina fostei sale iubite

Foto: bzi.ro

Scene incredibile la Iași. Un tânăr pus pe scandal a distrus mașina fostei sale iubite. Marți după-amiază, un apel la numărul unic de urgențe avea să anunțe că un individ lovește cu un ciocan o mașină. Un echipaj de poliție locală a ajuns la locul indicat. La scurt timp tânărul a fost identificat și dat pe mâna polițiștilor de la Secția 6. Proprietara mașinii a cerut ajutor. Tot ea le-a spus polițiștilor că fostul său iubit, pe nume Cezar Radu Mihăilă, i-a distrus mașina din senin, scrie bzi.ro.

Polițiștii din cadrul Serviciului 6 Ordine Publică au fost dirijați la o sesizare făcută prin 112 prin care o persoană de gen feminin reclama faptul că fostul iubit i-a distrus cu un ciocan autoturismul proprietate personală. Reclamanta a precizat că există un ordin de protecție pe numele fostului iubit. În urma descrierii sumare efectuate de reclamantă, patrula de polițiști locali a depistat agresorul care avea asupra sa un ciocan și un cuțit”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Cezar Radu Mihăilă are 27 de ani, iar fosta sa iubită 26. Tânărul a fost internat de oamenii legii la Institutul de Psihiatrie „Socola”. În urma anchetei pe care polițiștii au desfășurat-o, s-a ajuns la concluzia că tânărul ar putea avea ceva probleme psihice. De asemenea, există câteva indicii care spun că individul ar fi consumat droguri. Chiar tatăl său a cerut un ordin de protecție, spunând că se simte amenințat. Tânărul se pare că a devenit de multe ori periculos, iar asta i-a determinat pe apropiații săi să ceară ajutorul autorităților. Rămâne însă de văzut ce măsuri vor fi luate împotriva acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *