Deputatul Pro România, Mihaela Huncă: Nimeni nu trebuie să își mai permită să încalce drepturile și libertățile românilor

Nimeni nu trebuie să își mai permită să încalce drepturile și libertățile românilor, susține deputatul Pro România, Mihaela Huncă.! În calitate de deputat Pro România am luptat pentru eliminarea inechităților salariale pentru membrii actului medical, atât de încercaţi şi solicitaţi în aceste zile, mai declară parlamentarul prin intermediul unui comunicat de presă.

Am luptat cu succes în Parlament pentru salarii corecte pentru personalul sanitar  în raport cu importanța și calitatea muncii depuse. Prin legea votată la propunerea Pro România, am reușit  să echilibrăm, cât de cât, diferenţele salariale pentru chimişti, biochimişti, fizicieni şi laboranţi din spitale. De asemenea am susținut și votat legea în Camera Deputaților care a reparat  nedreptățile  salariale și  în cazul  fizioterapeuților, kinetoterapeuților, profesorilor de cultură fizică medicală din spitale!  Am susținut și voi susține întotdeauna că salarizarea trebuie să fie  în raport cu responsabilitatea, complexitatea, riscurile activității și nivelul studiilor. Am adresat interpelări și întrebări și privind eliminarea  inechități   salariale pentru personalul de cercetare cu studii superioare din unitățile clinice, institutele și centrele medicale. Lupta continuă: prin votul dumneavoastră din 6 decembrie trebuie să avem parte de parlamentari și guvernanți capabili să repare nedreptățile de până acum pe care tot PNL și PSD le-au generat în sistem. Avem nevoie în Parlament de oameni care să se bată pentru salarii corecte pentru români, în raport cu munca depusă. Voi apăra în continuare drepturile și libertățile botoșănenilor, ale tuturor românilor!, a declarat deputatul Mihaela Huncă.

One thought on “Deputatul Pro România, Mihaela Huncă: Nimeni nu trebuie să își mai permită să încalce drepturile și libertățile românilor

  1. Vrem si libertatea de a avea un prim ministru care sa-si termine partidele de baschet…chiar daca in acele momente sunt confirmate zeci de morti intr-un autocar cazut in prapastie sau alte zeci de morti si sute de raniti intr-un club fara aviz de functionare (I.S.U. si primariile erau populate cu dinozauri).
    Si ne mai este fundamentala libertatea de a divorta in acte pentru a ne pastra functiile – atat eu, cat si sotul, sa nu zica lumea ca suntem incompatibili.
    Daca aceste libertati ne sunt garantate ne inscriem toti in pro.ceva-ul asta…
    Vezi ca incepe sa spuna Rizea cate ceva despre seful tau. Dupa ce-l extradeaza din Moldova va fi delir …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *