Inspector la primărie, prins beat la volan

Imaginea Primăriei Iași a avut de suferit după ce Gabriel Ghergheșanu, actualmente inspector la Biroul Reglementare Transporturi Urbane, a fost prins de polițiști beat la volanul autoturismului personal Fiat Panda. Incidentul s-a petrecut în luna iunie 2018, scrie bzi.ro. Atunci, a fost surprins în trafic cu o alcoolemie de 5,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totul s-a întâmplat într-o zi de sâmbătă, când se deplasa pe un drum din satul Vlădiceni. A pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț. Trecătorii i-au sărit în ajutor, dar au sunat și la Poliție. Reporterii BZI au intrat în posesia imaginilor care-l prezintă pe inspectorul Primăriei în toată splendoarea.

Aproape adormit la volan, a încercat să se dezmeticească, dar fără succes. Agenții de Poliție au ajuns să-l tragă din mașină pentru că inspectorul nu reacționa. Desculț, a ieșit din autoturism, încercând să înțeleagă ce se întâmplă.

La un moment dat, un martor îi atrage atenția că are bani sub preșul din mașină. Gabriel Ghergheșanu a încercat din nou să se urce la volan, dar a căzut sub autoturism. Un martor a încercat să-l ajute să se ridice, dar șoferul a devenit brusc violent. Surse din anchetă au explicat alcoolemia mare a șoferului. În momentul în care a aflat că vine Poliția, Gabriel Ghergheșanu ar fi pulverizat în gură câțiva stropi de parfum, în speranța că nu va mai mirosi a alcool. Însă, efectul a fost invers. Acum, angajatul Primăriei este judecat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *