Sfaturi pentru botoșăneni: Top 5 cadouri pe care le poți oferi unei femei sentimentale


Exista femei visatoare, femei puternice, care lupta pana in panzele albe pentru ceea ce-si doresc si femei romantice sau sentimentale. In functie de caracterul fiecareia, sunt potrivite anumite daruri, care reusesc sa le aduca zambetul pe buze intr-un mod unic.

Asadar, daca partenera sau prietena ta cea mai buna este o sentimentala convinsa, care adora sa petreaca serile privind cerul instelat, atunci trebuie sa iei in considerare următoarele tipuri de cadouri.

Iata care sunt darurile pe care le poti oferi unei femei sentimentale:

  • Lumanari parfumate

Reprezentantele sexului feminin, in majoritatea timpului, adora sa se relaxeze in prezenta unor lumanari parfumate de calitate. Desi unii cercetatori sunt de parere ca acestea nu sunt foarte bune pentru sanatatea, altii, dimpotriva, le aseaza cu incredere pe lista produselor care ajuta la eliminarea stresului. 

Asadar, multe tinere si-au facut un obicei din aprinsul lumanarilor de fiecare data cand fac baie sau cand se relaxeaza pe balconul apartamentului cu un pahar de vin. De asemenea, ele pot fi folosite si pentru a crea in casa o atmosfera cat mai primitoare si calda, daca astepti musafiri, de exemplu. 

  • Album foto

Amintirile sunt foarte pretioase pentru persoanele sentimentale, fapt pentru care un album foto poate reprezenta un dar perfect. Fa rost de cele mai de pret poze ale partenerei tale si pozitioneaza-le pe paginile albumului, intr-o anumita ordine, preferabil cronologica. Nu uita, copertile acestuia trebuie sa fie cat mai reusite, sa aiba un design abstract, usor nonconformist, pentru a fi placute si la vedere!

  •  Sfesnic cu aspect retro

Sfesnicul este un obiect de decor de o eleganta aparte. Acest ornament reuseste sa aduca un plus de rafinament in orice casa si are capacitatea de a induce o atmosfera de poveste, mai ales atunci cand este aprins! Ofera in dar unul intr-o nuanta aurie, argintie sau de bronz. Este de preferat ca acesta sa nu aiba dimensiuni foarte mari, pentru a putea fi pozitionat pe masa de dining.

  • Parfum cu tonuri dulci

Femeile sentimentale sunt adesea foarte rafinate, dichisite si placute prin simpla lor prezenta. Astfel, cele mai potrivite parfumuri sunt cele cu note florale, care ies in evidenta prin mireasma extrem de dulce. Alege unul de calitate, de la un brand cu renume care ii place ei si care are in alcatuire mai multe tipuri de flori. Sigur vei gasi varianta cea mai potrivita pentru sarbatorita!

  • Carti romantice sau cu note optimiste

Daca prietena ta adora sa-si petreaca weekend-urile in prezenta unor romane bune, captivante, ar fi bine sa te orientezi spre cateva carti de Jojo Moyes de pe Litera, care mai mult ca sigur i-ar placea. Aceste capodopere sunt adorate de femeile din toata lumea, deoarece sunt pline de sentimentalism, pasiune, dar si un strop de aventura! Ideal ar fi sa cumperi doua sau trei opere, pentru a oferi un dar generos, dar si pentru a-i lasa ei placerea de a alege urmatoarea carte pe care sa o citeasca!

In cele din urma, opteaza pentru una dintre ideile prezentate mai sus, deoarece ele garanteaza succesul. Acest lucru este valabil mai ales daca ai de-a face cu o persoana ce adora sa viseze, sa contempleze si sa se bucure de fiecare clipa. Retine ca, de fiecare data cand faci un cadou, trebuie sa tii cont de personalitatea sarbatoritului, astfel incat sa nu poti da gres!

Sursa foto: Unsplash.com

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *