Noi angajări fără concurs la Spitalul Județean ”Mavromati”. Aproape 70 de posturi sunt disponibile

Spitalul Județean angajează fără concurs, pe perioadă determinată, nu mai puțin de 69 de specialiști. Astfel, unitatea spitalicească angajează un economist gradul II, un inginer specialist în inginerie medicală, inginerie fizică, bioninginerie, dar și un inginer specialist în mecanică, inginerie civilă și inastalații. De asemenea, mai sunt două posturi de muncitor calificat- lăcătuș mecanic, trei posturi de muncitor calificat-fochist, un post de muncitor necalificat-spălătorie, un post de muncitor calificat-instalator termic, trei posturi de îngrijitor, un post de muncitor calificat-lăcătuș mecanic, 

Dosarele de angajare e depun până pe 30 octombrie, iar după selecția dosarelor va avea loc un interviu. Vezi aici condițiile!

Tot pe perioada stării de alertă, spitalul mai încadrează un medic la Serviciul de management al calității, 23 de asistenți medicali generaliști, un asistent medical de radiologie, 12 infirmieri debutanți, 13 îngrijitori, doi registratori medicali, un statistician medical. Mai sunt disponibile două posturi de agent DDD debutant. Dosarele se depun până pe 6 noiembrie.  Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *