Bătaie de joc! Un tânăr din Botoșani, venit din Anglia, a stat ore întregi în fața spitalului, cu dureri cumplite. A plecat acasă, apoi a fost chemat înapoi pentru că e suspect de COVID-19. Este incredibil ce a urmat

Un tânăr de 23 de ani, din județul Botoșani, venise de două zile din Anglia. Acesta avea dureri abdominale crunte din cauza unei iritații de colon și a mers la Spitalul Dorohoi, în jurul orei 16.30. Asistenta i-a luat buletinul , apoi l-a  lăsat să aștepte afară. Era ora 21.00  și nimeni nu îl băga în seamă, astfel că acest, supărat, a cerut buletinul, dar aceasta nu i l-a dat și a plecat acasă.

Adresa de pe cartea de identitate era la locuința mamei sale și la scurt timp după ce tânărul a ajuns acasă, jandarmii au bătut la ușa femeii spunându-i să-l trimită la spital că e suspect de COVID-19. Panicată, mama l-a sunat să plece la spital înapoi. Tânărul de 23 de ani a mers la unitatea spitalicească și susține că a stat până la 04 dimineață sub cerul liber să aștepte. A doua zi a venit rezultatul testului. Tânărul s-a ales cu dosar penal și amendă pentru că a plecat acasă de la spital.

Toate detaliile au fost făcute publice pe contul de socializare Claudiu si Simona Zaharia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *