Centrul de Îngrijire și Asistență a Persoanelor Adulte cu Dizabilități de la Adășeni se restructurează. O parte dintre beneficiari vor fi mutați

Centrul de Îngrijire și Asistență a Persoanelor Adulte cu Dizabilități din Adășeni intră în restructurare, a anunțat directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Dan Șlincu. Acesta a declarat că în actualul spațiu vor rămâne doar jumătate dintre beneficiari, urmând ca ceilalți să fie transferați la Botoșani, în clădirea în care a funcționat Secția distrofici a Spitalului de Copii.

Un obiectiv pe care dorim să-l finalizăm până în ianuarie 2021 vizează  restructurarea Centrului de Îngrijire și Asistență a Persoanelor Adulte cu Dizabilități din Adășeni. Suntem în faza de reabilitare a clădirii fostei secții de distrofici din zona industrială, clădire care este în administrarea noastră și dată de Consiliul Județean. Termenul de execuție a acestei lucrări este 15 decembrie, după care vom muta 32 de beneficiari de la Adășeni, care sunt persoane cu dizabilități”, a precizat Dan Șlincu.

La această dată, în Centrul de la Adășeni sunt 86 de beneficiari. Conform prevederilor legale, centrele sociale cu o capcitate mai mare de 50 locuri nu vor mai primi licență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *