O tânără din Botoșani, susținută de Daniela Condurache, a participat la concursul „Vedeta Populară”

Roxana Băltoi, o tânără din Săveni, județul Botoșani, a participat, duminică, la concursul desfășurat în cadrul emisiunii „Vedeta Populară” de la TVR1. Chiar dacă nu a ieșit învingătoare, Roxana s-a prezentat ireproșabil. Se pare, însă, că emoțiile au copleșit-o.

„Le mulțumesc membrilor din juriu pentru toate sfaturile și voi ține cont de ele,celor din orchestra pentru că m-au acompaniat. Sunt și voi fi recunoscătoare tuturor celor ce au fost lângă mine, doamnei Daniela Condurache pentru ca a fost alături de mine în platoul emisiunii și m-a susținut și nu în ultimul rând, părinților mei pentru tot sprijinul și truda lor croindu-mi un viitor pe drumul cântecului popular”, spune Roxana.

Vedeta Populară este un talent show de folclor,  în care interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei vor urca pe scenă şi vor evolua în faţa unui juriu de specialişti, care va alege Vedeta populară.

Concurenţi de toate vârstele îmbracă straie populare din  regiunile istorice ale ţării şi urcă pe scenă pentru a dovedi că pot deveni Vedeta populară.

Fiecare concurent trece prin trei probe jurizate de cinci personalităţi care iubesc folclorul: Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, poetul Mircea Dinescu, interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic şi realizatoarea TVR Elise Stan.

Acompaniamentul muzical este asigurat de Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Capitalei, susţinută de Creart.

Sunt atenţi la emoţiile concurenţilor şi îi ajută să le depăşescă actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *