Mihaela Huncă, deputat Pro România, despre cazurile COVID: Guvernul Ludovic Orban a scăpat complet situaţia de sub control. Plătim acum preţul alegerilor locale

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, acuză faptul că Guvernul Orban a scăpat situația de sub control în ceea ce privește infectările cu noul coronavirus și spune că plătim acum prețul alegerilor locale.

Situația  este foarte gravă, după cum ştiţi, Botoşaniul a intrat de azi dimineaţă în scenariul roşu din cauza pandemiei de Covid, care a explodat efectiv în ultimele zile. Datele privind incidenţa pe municipiul reşedinţă de judeţ a cazurilor noi de Covid-19 din ultimele 14 zile, au urcat la 3,13 la mie. Guvernul Ludovic Orban a scăpat complet situaţia de sub control. Plătim acum preţul alegerilor locale:  pentru a–şi asigura puterea liberalii şi  pesediştii au sacrificat  sănătatea şi chiar viaţa românilor. Se închid şcolile pentru că guvernul a fost incapabil să găsească soluţii pentru a funcţiona. Şi aici este o mare problemă pe care nu o înţeleg: închiderea școlilor și funcționarea în continuare a after-school-urile reprezintă o discriminare grosolană, după părerea mea. Să înţeleg că virusul umblă dimineaţă în şcoli, oboseşte, iar la prânz şi după-amiază se odihneşte şi nu intră în after school-uri? E bine că în unitățile de tip after school, copiii beneficiază de cadre didactice, alături de care copiii pot aprofunda materia școlară. Așadar, în plin scenariu roșu, numai anumiți elevi au posibilitatea de a interacționa direct cu profesorii, iar ceilalţi, majoritatea copleşitoare care nu au bani de after school, învaţă on line dacă au pe ce”, a precizat Huncă. 

Pro România solicită demisia Guvernului Orban și amânarea alegrilor parlamentare. 
Este strigător la cer unde s-a ajuns. Cred că, în opinia lui Orban, constituţia garantează dreptul la educaţie numai copiilor care au părinţi cu bani, altfel nu-mi explic această situaţie. Guvernanţii sunt complet cu temele nepregătite.  Pro România solicită demisia de urgenţă a acestui guvern şi amânarea alegerilor parlamentare, pentru că noi preţuim sănătatea românilor”, a mai spus Mihaela Huncă. 

2 thoughts on “Mihaela Huncă, deputat Pro România, despre cazurile COVID: Guvernul Ludovic Orban a scăpat complet situaţia de sub control. Plătim acum preţul alegerilor locale

  1. Doamna Hunca, va stiam „o doamna”! De ce va straduiti sa-mi schimb parerea despre dumneavoastra? Ramane sa mai afirmati ca tot orban e vinovat ca se „inchide lumea (situatia din Franta,Italia, Spania, Germania,America, etc, nu va ingrijoreaza?) Ce face interesul politic din oameni!!!

  2. A alegerilor din 2016 cand ai ajuns in parlament cu toata gasca ta de dragnioti.
    Asta platim acum – 46% pisde si masacrarea tuturor legilor, cu nummirea tuturor pilelor in functii.
    Daca spuneai asta te credeam.
    Ca ai ajuns la ponta intre timp nu are relevanta – s-ar putea sa fiti mai rai decat pisdeii originari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *