Tânăr de 24 de ani, reținut de polițiștii botoșăneni. A urcat la volan băut și fără permis și a șicanat în trafic un alt conducător

La data de 30 octombrie 2020, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele unui tanar de 26 de ani din comuna Răchiți, cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere fara permis si conducere sub influenta alcoolului, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
In urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul ca acesta ar fi șicanat în trafic, un alt conducător auto, fiind observat de către un echipaj de poliție aflat in serviciul de patrulare.

Acesta a fost ulterior interceptat in trafic, constatandu-se faptul ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, 0,78 mg/l in aerul expirat, precum si faptul ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a precizat Delia Nenișcu. 

Tânărul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Botosani.

One thought on “Tânăr de 24 de ani, reținut de polițiștii botoșăneni. A urcat la volan băut și fără permis și a șicanat în trafic un alt conducător

  1. Apreciez munca acestor oameni in scopul ca noi sa avem strazi mai sigure.

    Dar, nea’ militianu, ce fel de oprire ai facut matale cu masina? Din cate stiu eu, in legea circulatiei zice la articolul 174, lit. e) :
    „în locul unde este instalat indicatorul „Trecere pentru pietoni” sau pe marcajele de traversare pentru pietoni ori la mai puțin de 25 m înainte și după acestea;”

    Mie nu mi se par mai mult de 80 cm. Probabil o fi gresit in lege, trebuia sa scrie 25 cm.

    Lasand gluma la o parte, daca ei fac asa, atunci Jica, care are 4 clase si a luat si el permisul din a 7a incercare si nu-mi mai aduce aminte nimic, o sa faca cum vede. De, or sti ei politistii ca doar de aia ei sunt aia care ‘fac’ legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *