TOP 5 asigurări care le-au schimbat în BINE viața BOTOȘĂNENILOR


Multi romani si-au dat seama ca asigurarile pot sa le imbunatateasca foarte mult viata si ca sunt un ajutor de seama pentru a-si proteja locuinta, masina, calatoriile si vacantele, sanatatea, afacerile  etc. Dintre acestia, botosanenii s-au evidentiat in mod deosebit in ultima vreme, prin faptul ca au ales sa incheie diferite polite care sa ii acopere in cazul in care s-ar produce un incident nedorit, care nu tine de vointa lor. 

Unii dintre ei au beneficiat de asigurarile incheiate pentru protejarea familiei in caz de deces sau in cazul diferitelor pierderi materiale, asa ca recomanda tuturor romanilor sa inteleaga necesitatea politelor, indiferent ca este vorba despre o persoana fizica sau despre una juridica. Astfel, exista mai multe tipuri de asigurari pe care botosanenii le-au incheiat. 

Iata 5 polite care iti pot schimba viata in bine!

Principalele tipuri de asigurari pe care le poti alege sunt cele pentru locuinte, autoturisme, calatorii, pentru intreprinderi mici si mijlocii, cladiri si bunuri sau de raspundere civila. Daca esti interesat de una dintre acestea, poti apela cu incredere la firma de asigurari Gothaer, care are o experienta vasta in acest domeniu si care pune la dispozitia ta produse si servicii de asigurare de inalta calitate, care pot acoperi nevoi diverse. 

  1. Asigurarea locuintei – CASA MEA – este o polita facultativa care te asigura mai mult decat crezi. Ea ofera diferite pachete de asigurari cu acoperiri variate, inclusiv o clauza speciala „Toate riscurile nenumite”, care te ajuta in cazul oricaror tipuri de daune, cu exceptia celor care sunt deja mentionate. De retinut ramane faptul ca aceasta asigurare nu constituie si nu inlocuieste PAD;
  2. O alta polita necesara oricarui sofer responsabil este asigurarea CASCO Masina Mea, un produs complet, care-ti pune la dispozitie posibilitatea de a alege riscurile pe care doresti sa le acoperi. Este adaptata nevoilor tale, asigura ajutor rutier de urgenta (tractare, depozitare vehicul, asistenta pasageri), acopera diferite avarii, fiind extrem de avantajoasa. Gratuit sunt incluse daunele daca masina este condusa de  alti soferi cu acordul tau, pagubele la suprafetele vitrate, pierderea sau furtul cheilor, decontarea cheltuielilor cu asistenta rutiera etc;

  3. Pentru a te bucura de vacante sigure, asigurarea medicala de la Gothaer pentru calatorii in strainatate poate face cu adevarat diferenta. Ea acopera costurile medicale pe durata excursiei, transportul medical de urgenta, cheltuieli de repatriere medicala. Poti alege si alte acoperiri suplimentare pentru a te simti confortabil: sa-ti asiguri bagajele, sa te asiguri in cazul accidentarii in urma practicarii unor sporturi de agrement sau in cazul anularii plecarii in calatorie;

  4. Ai o afacere si vrei sa te simti permanent in siguranta? Incheie o polita Multi-Risc Antreprenor care este creata special pentru fiecare tip de business in parte (birouri, HORECA, magazine, prestari servicii, educatie, sport&fitness). 

  5. Asigurarea echipamentelor electronice a devenit foarte importanta pentru companiile care pun mare pret pe aceste dispozitive. Daca s-ar strica, atunci le-ar periclita afacerea, iar acest lucru nu este de dorit. Vrei sa asiguri astfel de produse de birou (calculatoare, scanere, servere etc.), echipamente de comunicatii, medicale sau de laborator, pentru grafica si topografie  si nu numai? Citeste mai mult despre acest tip de polita si protejeaza-te!

In concluzie, daca vrei sa te bucuri de un trai linistit, atunci cea mai buna solutie este sa te informezi atent despre toate tipurile de asigurari existente si sa alegi in deplina cunostinta de cauza. 

 

Surse foto:

shutterstock.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *