Urmărit internațional, reținut în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, pe numele căruia era emis, de către autoritățile din Italia, un mandat de arestare, predare sau extrădare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății.

În data de 28 octombrie , în jurul orei 14.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca– I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare din ţară, S.A., în vârstă de 46 de ani, cu cetăţenie română şi  R. Moldova,conducând un autoturism, înmatriculat in R. Moldova.

La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că pe numele bărbatului era emisă, din data de 21 octombrie a.c., o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, emis de autorităţile din Italia, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Botoşani, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun, potrivit unui comunicat al ITPF Iași

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *