Primăria Botoșani va avea un nou administrator public. Despre cine este vorba!

smart

Primăria municipiului Botoșani va avea un nou administrator public, după ce Adriana Zăiceanu a ieșit la pensie. Aceasta și-a încheiat activitatea la Primăria Botoșani, după ce timp de 12 ani a activat pe postul de administrator public. 

În locul lui Zăiceanu va fi numit un tânăr social-democrat. Este vorba de Mircea Magdalena, cel care a depus jurământul marți în calitate de  consilier local. Prin numirea acestuia pe funcția de administrator public, postul de consilier rămâne liber și va fi ocupat de următorul candidat de pe lista PSD, respectiv  Petru Tailup.

One thought on “Primăria Botoșani va avea un nou administrator public. Despre cine este vorba!

  1. Este o mare intrebare daca un absolvent de Drept si Stiinte Politice are cunostintele si experienta necesare pentru functia de administrator public. Se va ocupa de realizarea lucrarilor de investitii publice: străzi, retele de apa, retele de canalizare, reabilitare cladiri publice. Primaria are ingineri cu mare experienta care puteau primi aceasta functie importanta. Dupa 20 de ani o luam de la inceput tot cu o persoana care va fi ucenic la locul munca cativa ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *