Primarul Cosmin Andrei: Îmi doresc ca Botoșaniul, asemenea marilor orașe, să înceapă să capete imaginea unui smart city

Primarul ales al municipiului Boto;ani, Cosmin Andrei, a declarat că se va apleca cu atenție asupra obiectivelor din oraș care ”au amorțit în stagnare”, iar finalizarea lucrărilor de reabilitare a Teatrului ”Mihai Eminescu” va fi o prioritate. 

Cosmin Andrei a precizat totodată că își dorește ca în următorii patru ani municipiul Botoșani ”să înceapă să capete imaginea unui smart city”.

Mă voi apleca cu atenție asupra obiectivelor din oraș care au amorțit în stagnare, pentru a opri acest nefast lanț al eșecurilor și pentru ca lucrurile să intre pe făgașul normal iar aici aș aminti de clădirea Teatrului Mihai Eminescu care nu trebuie să mai fie o pată pe obrazul orașului. Îmi doresc ca în următorii patru ani de zile să inaugurăm cât mai multe investiții iar Botoșaniul, asemenea marilor orașe, să înceapă să capete imaginea unui smart city”, a declarat Cosmin Andrei.

One thought on “Primarul Cosmin Andrei: Îmi doresc ca Botoșaniul, asemenea marilor orașe, să înceapă să capete imaginea unui smart city

  1. Am mai auzit asta. Pe vremea lui portariuc. Si-aproape am ajuns sa aratam ca o comuna.
    Chiar daca mai bine-mi tai mana decat sa te votez, daca nu-ti aduci neamurile si pilele in functii publice (privatii abia asteapta sa incadreze pe cei cu experienta din prefecturi, primarii, consilii judetene, deconcetrate – niste genii inca necunoscute…), daca nu atribui licitatii cu parandarat si daca raschetezi personalul primariei care taie frunze la caini promit sa recunosc ca ai reusit sa misti caruta intepenita in drum.
    Pana atunci … doar vorbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *