Noi dezvăluiri despre relația dintre botoșănenii deveniți vedete naționale. George vrea să o prezinte pe Viviana mamei sale

Gata, nu se mai ascund. Viviana Sposub și George Burcea sunt îndrăgostiți și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De când s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma”, actorul și frumoasa brunetă nu se mai pot dezlipi unul de celălalt, scrie impact.ro.

Ceea ce a început cu un sărut nevinovat s-a transformat într-o idilă frumoasă, care, acum, nutrește sentimente reale de iubire. Bruneta a recunoscut că acum sunt colegi de apartament și se înțeleg de minune.

Viviana Sposub, dezvăluiri în premieră despre relația cu George Burcea. Întrebată ce anume iubește cel mai mult la partenerul ei de viață, vedeta a mărturisit cum i-a furat George Burcea inima.

Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția… Toată lumea a putut să vadă în Fermă cum e Viviana atunci când este îndrăgostită. Sunt o fată sinceră, naturală și fac mereu ceea ce simt, nu îmi pun opreliști. Îmi arăt afecțiunea și mă bucur de reciprocitate. Eu sunt o persoană mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, îmi place să râd foarte mult. Așa că îmi plac mult oamenii care aduc veselia în viața mea. Dacă se întâmplă să fie și bărbat, atunci e și mai bine!”, a dezvăluit Viviana.

Viviana Sposub, dezvăluiri în premieră despre relația cu George Burcea. Focoasa brunetă spune că, în curând, va merge la Botoșani, să-i cunoască pe părinții iubitului ei.

În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, a completat frumoasa brunetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *