Cătălin Flutur: Primăria rămâne în condiții foarte bune. Sunt 31 milioane lei în conturi

Fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a depus, marți, jurământul în calitate de consilier local. Acesta a declarat că nu va face opoziție în Consiliul Local și că va susține proiectele care sunt spre ”binele cetățenilor municipiului”.

Am ales să rămân în Consiliul Local  pentru că prin modificarea legii puteam să ocup această poziție. Nu vreau să fac opoziție, vreau să fac exact cum am declarat cu bună credință, că voi pune toată priceperea spre binele locuitorilor municipiului Botoșani. Toate proiectele bune vor fi susținute. Este un lucru aproape logic, pentru că dacă proiectele sunt bune și corecte sunt spre binele cetățenilor municipiului”, a afirmat Cătălin Flutur.

Acesta a ținut să menționeze că a lăsat Primăria municipiului Botoșani cu 31 milioane lei în cont și cu proiecte de peste 120 milioane lei. 

Primăria rămâne în condiții foarte bune pentru un an de pandemie. Sunt 31 milioane lei care sunt în conturile primăriei în momentul de față. Nu ar trebui să fie niciun fel de emoție legat de finalul anului, sunt mulți bani și sper să ne ajungă. Mare parte din acești bani se vor duce pentru anul viitor și este bine. Îmi doresc din suflet să și putem să cheltuim banii și vom susține tot ceea ce este legat de situația actuală, de pandemie. 31 milioane lei și proiecte de peste 120 milioane lei, eu zic că este un lucru foarte bun pentru Botoșani și botoșăneni”, a adăugat Flutur. 

Acesta se va întoarce la societatea Locativa pe postul de director.

One thought on “Cătălin Flutur: Primăria rămâne în condiții foarte bune. Sunt 31 milioane lei în conturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *