VIDEO Un copil este lăsat să fumeze şi să consume alcool la o petrecere. Tatăl spune că îl pregătește pentru viață

Imagini reprobabile la o petrecere de rromi din Craiova. Un minor este lăsat să fumeze şi să consume alcool, iar părinţii consideră că tot ce face minorul este pentru a fi pregătit de viaţă. Imaginile au făcut înconjurul social media şi, culmea, au fost postate chiar de tatăl minorului. Tatăl copilului a postat, pe o reţea de socializare, un filmuleţ în care apare propriul copil, minor, bând şi fumând la o petrecere de manele. Bărbatul în cauză este Vilifort, un rrom care s-a făcut remarcat prin faptul că acum 15 ani a scos sute de rromi înarmaţi pe străzile din Craiova. Atunci, rromii protestau pentru că nu erau lăsaţi, conform declaraţiilor de la acea vreme, să intre în mai multe localităţi din jurul Craiovei. Totuşi, Vilifort a fost în atenţia publică pentru mai multe scandaluri.

De când a venit tata, rromul din Craiova nu a pierdut nicio ocazie de a-l lăuda pe fiul său şi de a-l pregăti pentru viaţă. Desigur, fiul rromului a fost mereu îmbrăcat elegant, cu părul lung şi a fost filmat în ipostaze care mai de care şocante şi ilegale. Totuşi, ultimele imagini publicate în social media a stârnit un ecou fără precedent, mii de oameni declarând faptul că tatăl ar trebui să fie decăzut din drepturile părinteşti.

Oamenii au cerut intervenţia Poliţiei Romane dar şi a organelor abilitate pentru a lua măsurile legale ce se impun în aceste circumstanţe.

Sursa:bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *