FOTO El este autorul crimei de la Frumușica. A ucis un om, iar pe alți doi i-a băgat în spital

Autorul crimei din noaptea de sâmbătă spre duminică din localitatea Boșcoteni- comuna Frumușica se numește Florin Constantin Cojocaru și are 29 de ani.  Botoșăneanul, care a ucis un om și a înjunghiat cu cuțitul alți doi tineri, a fost arestat preventiv, duminică, în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoșani.

Tânărul este acuzat de săvârșirea infracţiunilor de omor şi tentativă la omor, primind un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 25 octombrie şi până la data de 23 noiembrie, inclusiv.

Florin Constantin Cojocaru a produs fapta pe fondul unor neînțelegeri cu rudele concubinei sale. El a pus mâna pe cuțit în momentul în care trei tineri, cu vârste între 22 și 35 de ani, toți din județul Iași, rude cu iubita sa, ar fi ajuns acasă la el pentru a o lua pe fată.

”Cercetarile efectuate de către colegii mei au stabilit că victimele se deplasasera la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu  o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia sa renunte la relația  pe care o avea cu autorul. În împrejurările arătate, între  autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea”, a declarat Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cele trei victime au fost transportate la spital, în cursul nopții unul dintre tineri decedând.

Caz cutremurător la Botoșani! Un tânăr de 29 de ani a înjunghiat trei persoane. Una dintre acestea a decedat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *