Zeci de locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții angajează

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, cu sediul în Botoșani, Str. Prieteniei nr. 2, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor (2 posturi). Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Drăguşeni, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical comunitar debutant. Vezi aici condițiile!

Liceul „Alexandru Cel Bun” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale temporar vacante, de: îngrijitor și paznic. Vezi aici condițiile!

Liceul cu Program Sportiv Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, astfel: 1 post îngrijitor pentru bază sportivă, calificat în meseria de electrician, instalator;
• 1 post îngrijitoare. Vezi aici condițțile!

Municipiul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unui post vacant de asistent medical principal în cadrul Compartimentului Asistența Medicală și de Medicină Dentară din Unitățile de învățământ Preuniversitar de Stat. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Drăguşeni, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical comunitar debutant. Vezi aici condițiile!

Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Ioan Iacob” din Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:  asistent medical debutant – Cabinetul Medical Școlar; asistent medical principal – Cabinetul Medical Școlar. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 3 (trei) funcții contractuale vacante, din care 1 (una) de conducere de șef birou – Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire și 2 (doua) de execuție de inspector de specialitate (contracte piață și tehnic) la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Sulița, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Agricol. Vezi aici condițiile!

Filarmonica „George Enescu” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, aparținând – Compartimentului Artistic – Orchestra Simfonică, după cum urmează: artist instrumentist clarinet – grad profesional debutant; șef partidă vioara a I-a, grad profesional IA. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de șef bază experimentală. Vezi aici condițiile!

Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 9 luni, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de îngrijitoare curățenie – 2 posturi. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar – dactilograf la Compartimentul Juridic, Achiziții Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea Municipiului Botoșani. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, după cum urmează:Șef Formație Piață la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire (2 posturi); Șef Formație Cimitire la Compartiment Administrare Cimitire. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *