Botoșănean împușcat la vânătoare. A ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat de 49 de ani, din Românești, se află în stare critică la spital, după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare.

Nefericitul eveniment a avut loc, vineri,  pe un Fond cinegetic din comuna Călăraşi. Bărbatul se afla la vânătoare de mistreți, iar la un moment dat a încercat să descarce arma și să o asigure , însă s-a împușcat accidental în umărul stâng.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată de urgență la spital. Potrivit cadelor medicale, pacientul a suferit o plagă prin împuşcare, proiectilul provocându-i fracturi de oase şi leziuni musculare  la nivelul umărului stâng.

Bărbatul a fost operat și se află pe secția de reaminare. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, fiind deschis dosar penal privind comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept.

Victima era însoțita de un alt bărbat de 51 ani din oraș  Ștefănesti, ambii fiind posesori legali de arme de vânătoare. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept”, a declarat Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com