5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Betfair

Betfair este de departe unul dintre cele mai mari agenții de pariuri din Europa. Pe lângă acest lucru, este și cel mai mare site betting exchange din lume. Acesta activează și în România și este în topul agențiilor de pariuri pentru pariorii profesioniști. Acest aspect se datorează mai multor factori. O să îți prezint 5 aspecte importante ale Betfair.

Betfair Exchange

Bet exchange este o opțiune care îți oferă posibilitatea de a fi chiar tu casa. Acesta presupune ca tu să propui o cotă pentru un tip de pariu și un parior să o accepte sau tu să accepți cota oferită de alt parior. Betfair câștigă un comision mic pe care îl oprește din câștig, dar doar din câștig, nu și din pierderi. Trebuie să ai in vedere faptul că pentru a putea propune o cotă, aceasta trebuie să fie apropiată cu cota reală a pariului respectiv.

Cashout parțial

Betfair pariuri face parte dintre puținele case de pariuri care oferă posibilitatea de a închide un pariu parțial. Dacă ai un bilet pe care ți-au ieșit toate pariurile, mai puțin ultimul pariu și ai emoții, poți închide pariul parțial atunci selectând suma la care vrei să dai cashout, iar restul mizei va rămâne în continuare pe ultimul eveniment de pe bilet.

Price Rush – cote mai bune

Deoarece există varianta de betting exchange, au de câștigat și pariorii care folosesc casa de pariuri Betfair. Atunci când plasezi un pariu pe sport, Betfair analizează automat prețurile oferite de ceilalți clienți din Betfair Exchange. Dacă există o cotă mai bună decât cea standard pe acel pariu, ți se va selecta acea cotă automat și câștigul potențial va include acea creștere. Și aici se poate aplica funcția de cashout parțial.

Funcția ACCA Edge

Această funcție îți asigură faptul că vei câștiga chiar dacă ai o selecție pierzătoare pe un bilet de minim 3 meciuri. Este adevărat ca cota totală va scădea dacă alegi să activezi această opțiune, dar siguranța câștigului va fi sporită. .

Oferta de bonusuri Betfair

Atunci când te înregistrezi pe Betfair și îți validezi contul, vei primi un bonus de bun venit. Acest bonus este format din 5 bonusuri a câte 100 RON fiecare. Pentru a fi eligibil pentru fiecare bonus, trebuie să plasezi 5 pariuri cu o miză minimă de 50 RON, iar cota să nu fie mai mică de 1.50. După ce vei juca 5 bilete ca acesta vei primi 100 RON.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *