Instanța a decis! Apelul făcut de Cătălin Flutur împotriva validării mandatului lui Cosmin Andrei a fost respins

Tribunalul Botoșani a respins, vineri, apelul făcut de liberalul Cătălin Flutur împotriva deciziei prin care a fost validat mandatul social-democratului Cosmin Andrei în funcția de primar al municipiului Botoșani.

Astfel, instanța „respinge, ca nefondat, apelul declarat de apelantul Flutur Cătălin Mugurel împotriva Încheierii din 09.10.2020 pronunţată de Judecătoria Botoşani pe care o păstrează. Obligă apelantul să plătească intimatului Andrei Cosmin Ionut suma de 1000 lei cheltuieli de judecată din apel”. Decizia este definitivă.

Cătălin Flutur și-a motivat demersurile în instanță prin faptul că: „între mine și contracandidatul meu este o diferență de doar 16 voturi în condițiile în care prin fraudă electorală am fost lipsit de un număr mult mai mare de voturi existând o posibilitate concretă și viabilă de a fi declarat câștigător al alegerilor. Arăt că am fost implicat, în calitate de candidat la funcția de primar al mun. Botoșani în întreg procesul electoral soldat cu prezenta cerere de validare iar astfel cunosc aspecte care vor putea lămuri instanța cu privire la fraudele electorale comise înainte de vot, în timpul votului și pe perioada numărării și centralizării acestora, fraude care conduc spre concluzia că validarea mandatului a avut loc în mod neîntemeiat iar soluția corectă era aceea de invalidare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *