PPU-SL Botoșani a depus listele pentru Parlamentul României. Vezi cine sunt candidații pentru Senat și Camera Deputaților!

PPU-SL Botoșani a depus, miercuri, listele cu candidați pentru Parlamentul României. Lista de la Senat este deschisă de Andrei Paramanov, un specialist în domeniul finanțelor, urmat de Marcel Eugen Lăzăruc, o persoană cu experiență în rândul bancherilor botoșăneni. Urmează Aida Elena Grigore- economist, Liliana Corenlia Gheorghiu- avocat și Ștefan Viorel Dănuță- economist.

La Camera Deputaților, Corina Dănuță deschide lista candidaților și vrea să demonstreze faptul că, prin muncă și implicare, voturile primite pentru candidatura ei se pot multiplica și transforma într-un mandat de deputat.

Corina Dănuță face echipă cu profesioniști din toate domeniile, membri de bază ai partidului: Ana Maria Atitienei, Alexandra Ficioru, Angelica Ciobanu, Andrei Condratov, Nina Căzăcuțu, Magda elena Tănase și Vasilica Oana Aparaschivei.

Am depus liste complete atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților, și am readus în atenția alegătorilor oameni cu demnitate, onoare și curaj, care vor demonstra la alegerile parlamentare că pot să producă o schimbare. Am girat candidatura celor care s-au evidențiat profesional și care doresc să se implice, pe termen lung, în viața comunităților locale”, a spus liderul partidului, Daniel Ionașcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *