FOTO & VIDEO PNL Botoșani a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

PNL Botoșani a depus, miercuri, listele cu candidaturile pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Dosarele cu candidaturi au fost depuse la Biroul Electoral Județean.

Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani, a declarat că a depus listele cu mari speranțe și că își dorește minim trei mandate la Camera Deputaților și două la Senat. El a explicat și de ce a ales să candideze la camera Deputaților și nu la Senat.

Consider că prezența domnului Achiței pe primul loc la Senat va capacita mult mai bine și mai armonios aripa PNL care altfel poate nu ar fi tras la aceeași capacitate. Nu în ultimul rând, nu vă ascund că am și eu un obiectiv personal, și anume acela de a merge în Camera Deputaților și de a ocupa președinția unei comisii dragă mie, sper să ajung acolo și să o ocup, prin care să aduc un aport substanțial pentru toți românii și pentru botoșăneni, și am aici în vedere Comisia pentru agricultură”, a precizat Șoptică.

El a spus că obiectivele principale ale parlamentarilor PNL de Botoșani vor fi realizarea drumurilor Botoșani-Târgu Frumos și Botoșani-Ștefănești.

Iată lista PNL la alegerile parlamentare!

Ordinea pentru Senat:

  1. Cristian Achiței
  2. Viorel Iliuță
  3. Monica Adăscăliței
  4. Eusebiu Cilibiu
  5. Radu Lebădă

Ordinea pentru Camera Deputaților:

  1. Costel Șoptică
  2. Dan Oloeriu
  3. Cristian Roman
  4. Radu Grigoraș
  5. Agnes Holcă
  6. Monica Răileanu
  7. Lucian Borfotină
  8. Ovidiu Maxim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *