Liderul Pro România Botoșani, Mihaela Huncă, deschide lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare

Liderul Pro România Botoșani, Mihaela Huncă, deschide lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din decembrie. Primul loc la Senat va fi ocupat de un reprezentant al ALDE, în echipa comună a Pro România pentru scrutinul parlamentar.
 
Sunt onorată să fiu desemnată să reprezint din nou interesele botoșănenilor, în Camera Deputaților. Vă asigur că sunt un om de echipă și că îmi voi pune ca și până acum toată priceperea mea în slujba românilor, a botoșănenilor. În Parlamentul României, mai ales în contextul actual,  este nevoie de oameni care să cunoască realitățile, problemele cu care se confruntă cetățenii și necesitățile comunităților pe care le reprezintă, pentru ca să putem depăși criza cauzată de pandemie și lipsa unor măsuri guvernamentale coerente și eficiente în plan economic, sanitar și social. Le mulțumesc botoșănenilor care m-au susținut și îi asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca să putem avea un trai mai bun într-un județ a cărui dezvoltare să nu mai fie împiedicată  de nimeni de la nivel central”, a declarat coordonatoarea PRO România Mihaela Huncă.
 
 
 

2 thoughts on “Liderul Pro România Botoșani, Mihaela Huncă, deschide lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare

 1. Daaaaa….
  Ne vei dezvolta ca si in astia 4 ani deja trecuti.
  Chiar nu va este rusine, voua, autointitulatilor politicieni, sa ne luati mereu de prosti ?!
  Ia afara de interesul tau ce altceva ai realizat in parlament ?!
  Care lucru in echipa ?! Incepi intr-un pat sau cu o gasca si termini in altul si in alta gasca?!
  O sa-mi explici ca-s diferente doctrinare, ca altfel simti dupa ce ajungi cu imunitate garantata pentru toate magariile, ca ti-ai regasit vocatia, ca ai ajuns in sfarsit sa intelegi cine esti si ce te reprezinta si alte bla, bla-uri din astea.
  Hai, lasa-ne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com