Gest demn de toată lauda a unei tinere de 18 ani! Cu banii de majorat a cumpărat tablete pentru copiii sărmani din Botoșani

O tânără de 18 ani din Iaşi a făcut un gest demn de toată lauda pentru câțiva copii sărmani din Botoșani.  Banii pe care i-a strâns pentru aniversarea majoratului său a decis să îi doneze acestora după ce a urmărit reportajul difuzat la Antena 3 şi aşa a decis să le cumpere 12 tablete celor mici.

Cei 30 de copiii care locuiesc într-un fost pichet militar din Botoșani, aproape de granița cu Ucraina.

”Da, este adevărat şi am făcut-o cu toată inima. Mă uitam aseară la televizor împreună cu părinţii mei. Am văzut reportajul dumneavoastră difuzat cu copiii din judeţul Botoşani.

Am fost profund marcată de traiul copiiilor şi le-am propus părinţilor mei să nu îmi mai facă ziua de naştere şi cu bănuţii aceia să merg să le cumpăr tablete pentru acei copii. 

Părinţii mei sunt oameni simpli. Peste un an termin liceul şi îmi doresc să devin actriţă.

M-au încărcat enegetic, dar în acelaşi timp acei copii trebuie ajutaţi să iasă din mediul respectiv. Îşi doresc şi sunt nişte copii minunaţi. Am spus poezii împreună, am şi cântat. Îşi dau interesul foarte mult să înveţe şi merită susţinuţi. Le-am spus poezia Ghimpii, de Lucian Blaga”, a spus Alexandra.

Sursa: Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *