TOP 3 AGENȚII SEO din BOTOȘANI care oferă campanii performante


Motoarele de cautare sunt esentiale pentru functionabilitatea Internetului, usurand accesarea informatiilor de catre persoane interesate de un anumit subiect, intr-un mod cat mai facil. Datorita acestor caracteristici, aceste search engine-uri si, in special, Google-ul, au devenit instrumente eficiente in promovarea comertului online. Clientii interesati vor folosi Google pentru a descoperi magazine online, de unde sa-si procure cele necesare.

De cele mai multe ori, aceste persoane vor alege un site aflat pe prima pagina de rezultate. Pozitionarea in aceasta categorie se face prin plata publicitatii direct catre Google, ceea ce este, insa, un lucru costisitor si rezervat, de obicei, marilor companii. O alta solutie la indemana si mai putin costisitoare este sa se apeleze la serviciile de SEO care, prin diferite metode, reusesc sa pozitioneze site-ul mai sus in cautari si sa atraga, astfel, trafic organic, neplatit. 

Proprietarii de magazine online sau de site-uri de prezentare pot alege, cu siguranta, aceasta solutie pentru a deveni cunoscuti si pentru a atrage clienti noi, care sa asigure un volum de vanzari insemnat. 

Iata 3 agentii de SEO care activeaza pe piata din Botosani si care ofera servicii de calitate!

 

  1. AGENTIA SEO Cupcake

SEO Cupcake se remarca in randul companiilor de gen din Romania prin serviciile complete pe care le ofera tuturor clientilor, prin promptitudinea aplicarii celor mai noi tehnologii si concepte si prin dezvoltarea unei echipe de profesionisti experimentati, ce reusesc sa aleaga si sa aplice solutii personalizate pentru orice companie, fie de top, fie aflata la inceput. 

Agentia poate ajuta pe oricine doreste sa-si realizeze un brand cunoscut in intreaga tara si sa ofere clientilor un site web fluent, extrem de bine optimizat, situat printre primele rezultate in motorul de cautare Google. Atragerea traficului de vizitatori relevanti prin intermediul platformelor, cum ar fi Google, Facebook, Instagram sau YouTube, este un atu pe care specialistii companiei il pot implementa cu usurinta pentru cei care cauta sa-si dezvolte afacerea rapid si calitativ. 

De-a lungul timpului, in portofoliul companiei s-au strans numerosi clienti multumiti, din multe domeniile economice (fashion, asigurari, agentii de turism, bricolaj etc.), unii dintre ei avand o evolutie exploziva in urma implementarii solutiilor SEO. Practic, prin aplicarea bine gandita a serviciilor SEO, un magazin online isi poate dubla numarul de clienti intr-o perioada scurta de timp, de doar cateva luni. 

  1. AGENTIA SANNET

SANNET este o firma de web design si optimizare SEO, cu sediul principal in Suceava, dar cu filiale importante in Botosani, Bacau si Iasi. Agentia a intrat pe piata de media din anul 2002, iar din 2008 ofera servicii de optimizare a site-urilor pentru Google prin intermediul tehnologiilor de tip SEO. La serviciile oferite de SANNET au apelat proprietarii a mai mult de 500 de site-uri care au fost optimizate cu succes, lucru dovedit de faptul ca mai bine de 300 de cuvinte cheie folosite au ajuns in top 10. 

Portofoliul firmei este format din companii care activeaza in peste 100 de domenii distincte, nu doar din Romania, ci si din Italia, Franta, Germania, Rusia, Ungaria si Bulgaria. Motto-ul ”We speak # Google language” arata daruirea si priceperea in explicarea secretelor acestui domeniu atat de complicat. 

  1. AGENTIA ABSOLUT WEB

 

Agentia ABSOLUT WEB ofera servicii de web design si de optimizare SEO, in special persoanelor juridice, care doresc sa realizeze un site de buna calitate, care merge foarte bine. Echipa este specializata in identificarea greselilor pe care companiile le fac in privinta situarii in clasamentul Google. 

Auditurile SEO realizate de catre aceasta firma au identificat, in aproape toate cazurile, greseli grave, ce pot fi remediate cu usurinta, prin aplicarea unor strategii SEO de calitate. Un exemplu in acest sens ar fi ca multe dintre site-urile web nu sunt optimizate pentru dispozitivele mobile, astfel ca multi dintre potentialii clienti renunta la a mai accesa pagina cu pricina. In portofoliul clientilor multumiti se numara firme din domeniul constructiilor, al ingrijirii animalelor domestice si de companie, HORECA sau al comercializarii de instalatii sanitare. 

In concluzie, oamenii de afaceri din Botosani, care doresc sa exceleze in domeniul online pot apela cu incredere la aceste agentii care vor face tot posibilul ca afacerile lor sa evolueze si sa aiba un succes tot mai mare de acum inainte. 

Sursa foto: shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *