Tânărul care a provocat accidentul mortal de la Cândești, reținut. Cum a încercat să-i păcălească pe polițiști și să șteargă urmele faptei

Tânărul de 19 ani, care a provocat accidentul mortal de la Cândești, a încercat să-i ducă în eroare pe polițiști și să șteargă urmele faptei. Individul a fost arestat.

În urma verificărilor și activităților specifice efectuate, la data de 19 octombrie polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”părăsirea locului accidentului”, fapte comise în seara zilei de 14 octombrie a.c., constând în aceea că, în timp ce conducea un autoturism pe drumul național DN29C pe raza localității Cândești, județul Botoșani, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 49 ani din aceeași localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe marginea  părții carosabile. În urma impactului, autorul faptei a părăsit locul accidentului.

Acesta este un tânăr de 19 ani din satul și comuna Ipotești, județul Suceava, care a fost identificat pe raza localității de domiciliu, fiind reținut de către polițiști și introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul și-a procurat elementele de caroseriei auto, pe care le-a ansamblat personal, aruncând părțile avariate ale caroseriei auto. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracținilor de ”ucidere din culpă”,  ”părăsirea locului accidentului” și ”repararea autovehiculului având urme de accident fără îndeplinirea condițiilor de lege”, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluție procedurală”, a declarat Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani. 

FOTO & VIDEO A fost prins șoferul care a accidentat mortal un bărbat la Cândești. Are doar 19 ani!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *