Iftime anunță cinci transferuri noi, după ce FC Botoșani a ajuns la trei înfrângeri consecutive

Foto: telekom sport

Valeriu Iftime anunță noi transferuri la echipa sa, care a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat.

Finanțatorul celor de la FC Botoșani a vorbit despre jucătorii care au plecat în ultima zi de mercato de la echipa sa. Conducerea clubului vrea să acopere posturile descoperite de plecările acestora. Cinci jucători sunt așteptați la Botoșani în perioada următoare.

Valeriu Iftime: ”Am cinci jucători care vin săptămâna asta”

„O echipă făcută din foarte mulți copii care nu au jucat. Nu pot să spun că am avut un meci prost. CFR Cluj după ce dă un gol joacă mai pragmatic. Când iei bătaie, nimic nu e bun. Am pierdut trei puncte, suntem undeva pe locul 12, ceea ce arată destul de prost după obiectivul nostru. Sunt câteva circumstanțe pe care le-am luat în calcul și sper să revenim într-un timp cât mai scurt. Au fost câțiva jucători care au vrut să plece. Au tras toți ca să arate că sunt buni ca să aibă oferte. E clar că au insistat foarte mulți să își caute oferte. Am și vorbit cu vreo 4-5 și le-am spus că le pot da drumul în condițiile în care există oferte bune pentru club și pentru ei. Cine nu pleacă, rămâne sub contract cu mine. Am avut trei oferte. Pentru Duganzdic, Ofosu și Câmpanu. Au jucat în Europa League unde au vrut să arate, după care au început să îi sune impresarii. Am cinci jucători care vin săptămâna asta. Sper să fie niște jucători importanți, o să vedeți, spectaculoși. Un vârf de atac, doi wingeri, un fundaș central. Vreau să refac acea echipă spectaculoasă pe care am avut-o anul trecut”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.

FC Botoșani este pe locul nouă în Liga 1, cu opt puncte și fără victorie în ultimele șase meciuri din Liga 1. Pentru moldoveni urmează meciul cu Gaz Metan.

Și Marius Croitoru a anunțat transferuri noi: ”Vor veni 5 jucători”

Croitoru a rămas fără mai mulți oameni de bază precum atacantul Dugandzic, plecat în Rusia la Sochi, sau Reagy Ofosu, vândut împreună cu George Cîmpanu la Universitatea Craiova.

Au plecat și jucători, dar știam când am acceptat să fiu antrenor la Botoșani că bugetul se acoperă și din vânzarea de jucători. Doar așa cei care joacă aici pot să-și încaseze salariile și să aibă o viață frumoasă. Oricum, până la sfârșitul săptămânii viitoare vor veni 5 jucători,” a declarat Marius Croitoru, înaintea duelului din Gruia.

Sursa:digisport

 

One thought on “Iftime anunță cinci transferuri noi, după ce FC Botoșani a ajuns la trei înfrângeri consecutive

  1. Din păcate mergem pe scenariul lui Becali. Bani, bani, bani! Ce echipă aveam dacă nu erau plecările din ultimul an! Cine e juristul clubului e unul foarte slab. Când aduci un jucător nou îi faci un contract beton, nu pleacă la prima fâlfâire de ofertă. Răbdare, chibzuință și înțelepciune, ca să șlefuiești o echipă competitivă. După aia vin toate. Spectatori ( nu acum, date fiind circumstanțele), performanțe, popularitate, bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *