PSD Botoșani și-a desemnat candidații la Senat și Camera Deputaților. Vezi listele complete pentru parlamentarele din decembrie!

PSD Botoșani și-a desemnat, luni, candidații la Senat și Camera Deputaților. Conducerea filialei județene a decis ca primul loc la Senat să fie ocupat de Lucian Trufin, actualmente senator, iar locul al doilea de Costel Lupașcu, în prezent deputat. Pe pozițiile următoare se află șefa UPU SMURD Ramona Guraliuc, dar și fostul viceprimar Marian Murariu, urmat de Silviu Barbacariu.

La Camera Deputaților, prima poziție i-a revenit fostului ministru al Muncii,  deputatul Marius Budăi, urmat de fostul prefect Dan Șlincu, de consilierul județean Costel Pătrăuceanu și de secretarul PSD Alexandra Huțu.

Pe următoarele locuri se mai află medicul stomatolog Dana Lăzăruc, consilierul județean Cristi Nistor, medicul Eduard Gurău și profesorul Ciprian Manolache.

 

One thought on “PSD Botoșani și-a desemnat candidații la Senat și Camera Deputaților. Vezi listele complete pentru parlamentarele din decembrie!

  1. Cu excepția a două personaje – Marius Budăi și Luchian Trufin – cam slăbuță lista
    PSD-ului , ceea ce înseamnă că organizația botoșăneană nu mai are membri de calibru.
    După cum se vede, astăzi nu este suficient să fii loial partidului și să lipești afișe, ci
    trebuie să fii o personalitate , să ai un discurs coerent și capacitatea de a lucra efectiv pentru cetățeni..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *