FOTO & VIDEO! Controale anti COVID făcute cu mascații. Polițiștii au împânzit județul: doi agenți economici și zeci de botoșăneni sancționați

Poliţiştii botoșăneni împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoșani,  Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoșani, Direcţiei de Sănătate Publică Botoșani, reprezentanți ai Protecției Consumatorilor,  Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani,  pompieri și polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare, cu efective mărite, pe raza întregului județ, în vederea respectării interdicțiilor impuse în contextul răspândirii virusului SARS-CoV-2, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 1500 de persoane și au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale în contextul COVID 19, dintre care 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 lei pentru nepurtarea măștii de protecție și 2 sancțiuni contravenționale aplicate operatorilor economici pentru organizarea de activități în spații publice închise, în valoare de 6000 lei.



Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în toate spațiile unde este obligatoriu, prevăzute de legislația în vigoare. Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor necesare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, precum purtarea măștii de protecție, dar și păstrarea distanței fizice pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru protecția celor din jur”, a precizat Delia Nenișcu.

One thought on “FOTO & VIDEO! Controale anti COVID făcute cu mascații. Polițiștii au împânzit județul: doi agenți economici și zeci de botoșăneni sancționați

  1. Oare politistii care actioneaza fara a pastra o distanta sociala, mergand de la om la om si solicitand documentele, nu reprezinta o modalitate de transmitere a virusului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *