Mihaela Huncă candidează pentru un nou mandat la Camera Deputaților

Coordonatorul Pro România, Mihaela Huncă, candidează pentru un nou mandat în Parlamentul României. Ea spune că este susținută la nivel național pentru locul întâi la Camera Deputaților.

La alegerile parlamentare din 6 decembrie, Pro România și ALDE vor avea liste comune, după fuziunea celor două partide.

Se formează o nouă forță politică prin fuziunea a doua partide: Pro România și ALDE. Partidul se va numi Partidul Pro România Social-Liberal și va avea ca drept scop să lupte pentru interesul românilor. (…) Noi  vom face opoziție adevărată. Sperăm ca acest partid să aducă soluții viabile și să se lupte împotriva măsurilor de austeriate. (…) Pentru alegerile parlamentare listele vor fi comune. Sigla va fi Pro România: 60% din candidați de pe liste vor fi de la Pro România și 40% ALDE. (…) Colegii mei de la nivel național mă susțin pentru locul întâi la Camera Deputaților, dar  lista finală va fi după luni când vor fi ședințele reunite ale celor două birouri ”, a spus Mihaela Huncă. 

La nivelul filialelor, noua formațiunea politică va avea doi copreședinți, câte unul de la ambele partide. Pe  8 noiembrie sunt programate  congresele celor două partide,unde se va decide fuziunea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *