Noul președinte al CJ Botoșani, validat de Tribunal

sediu, consiliul judetean, stiri, cj, botosaniPreședintele ales al președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a fost validat în funcție, printr-o decizie adoptată, vineri, de Tribunalul Botoșani. 

Validarea de către instanță este o procedură prealabilă înainte de învestitura efectivă a președintelui CJ și depunerea jurământului de către acesta.

Doina Federovici, care este și președinte al PSD Botoșani, a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al CJ în fața liberalului Costel Șoptică, scorul fiind 42,88% la 33,33%. 

Solutia pe scurt: Validează alegerea doamnei F.D.E., candidatul P.S.D., în funcția de Președinte al Consiliului Județean Botoşani. Prezenta hotărâre se comunică prefectului şi secretarului general al unităţii administrativ-teritoriale, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul unităţii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Cu drept de apel pentru cei interesaţi în termen de două zile de la aducerea la cunoştinţa publică a prezentei hotărâri. Cererea de apel se depune la Tribunalul Botoşani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *