FOTO! Botoșănean imobilizat de jandarmi într-o sală de judecată, după ce a făcut un scandal monstru. A fost dus la Psihiatrie

O sală de ședințe din cadrul Judecătoriei Botoșani a fost vineri scena unei tentative de vătămare corporală voluntară, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.
Un bărbat, împotriva căruia a fost emis un ordin de protecție și s-a dispus internarea fără voia lui la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati Botoșani, și-a ieșit din sărite și a început să se lovească cu capul de pereți și de mobilier, fiind imobilizat de jandarmii care asigurau măsurile de ordine interioară, în cadrul dispozitivului de pază și protecție instituțională.
La ieșirea din clădire, bărbatul a încercat să se lovească cu capul de pavaj, fiind însă împiedicat în demersul său de către jandarmi. După redactarea ordinului de protecție, jandarmii au solicitat prezența unei ambulanțe, care l-a transportat la secția de psihiatrie, pe durata deplasării ambulanța fiind însoțită de un echipaj de jandarmi pregătit să intervină în cazul în care situația ar fi impus-o, a mai spus Izotov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *