Deputatul Mihaela Huncă: Noi, cei de la Pro România, suntem de acord cu amânarea alegerilor parlamentare. Nu putem să ne batem joc de acest popor

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, consideră că alegerile parlamentare ar trebui amânate în contextul creșterii numărului de infectări COVID 19. Parlamentarul botoșănean spune că nu pot fi aduși oamenii să stea la cozi pentru a vota în condițiile actuale.

Pe zi ce trece sunt mai multe cazuri de coronavirus, că sunt decedați, nu contează: pe 6 decembrie se vor ține alegerile. Ne spun asta cei de la PNL, ne spune Iohannis foarte categoric, că pe 6 decembrie trebuie să se țină alegerile. Noi, cei de la Pro România, suntem de acord cu amânarea acestor alegeri. Nu putem să aducem oamenii să stea la cozi pentru a vota, nu putem să ne batem joc de acest popor. Și atunci cel mai bine, în condițiile actuale, ar trebui amânate alegrile. Din păcate, degeaba vrem noi asta, pentru că Klaus Iohannis își dorește, cei de la PNL își doresc acest lucru și chiar PSD, pentru că vedem în continuare că funcționează blatul”, a spus Huncă.

One thought on “Deputatul Mihaela Huncă: Noi, cei de la Pro România, suntem de acord cu amânarea alegerilor parlamentare. Nu putem să ne batem joc de acest popor

  1. Ăsta-i nou model de mască patentat de Pro România? Exact ca modelul politic oferit prin Victor Ponta: hai să fentăm sistemul. Doamna deputat, cu aceeași mască veniți la ore? Asta care se mișcă când vi se mișcă și gura? Bun exemplu mai oferiți elevilor și profesorilor! Am uitat, e doar conferință de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *