O femeie din Botoșani vrea să devină consilier local într-un oraș din Italia

O femeie din Botoșani, care locuiește în orașul italian Vittoria, candidează pentru o funcție în Consiliu Local din  localitatea respectivă. Dorina Flocea lucrează la un centru de asistență fiscală  și este în permanent contact cu greutățile pe care le întâmpină conaționalii noștri în raporturile cu angajatorii și cu statul italian. De aceea, pentru a putea fi și mai mult de ajutor, botoșăneanca s-a înscris în cursa electorală pentru consiliul local, alături de candidatul la primărie Francesco Aiello, pe lista Cento Passi.

Potrivit Rotalianul.com, Dorina Flocea își propune următorul program de inițiative în eventualitatea unui loc în consiliul local al localității Vittoria:

  • Înființarea „consultei migranților” (o formă oficială de reprezentare a cetățenilor străini care locuiesc în teritoriu);
  • Crearea unui spațiu recreativ pentru femeile care lucrează ca asistente familiale;
  • Înfrățirea orașului Vittoria cu localități din județul Botoșani.

„Curajul de a te expune prejudecăților, acuzațiilor de tot felul absolut nejustificate, demonstrează că ești o femeie puternică, ce reușește să facă tot ceea ce își propune.”
Cu această frază susținătorii au dat curs campaniei electorale în favoarea româncei noastre, distribuind pe rețelele de socializare informația.

În orașul Vittoria, din provincia Ragusa (Sicilia), pe 22 și 23 noiembrie, după o perioadă de „comisariat”, cetățenii vor ieși din nou la urne pentru a vota primarul și membrii consiliului local. Printre cei care își pot exprima opțiunea sunt și mulți români care muncesc și trăiesc în această zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com