Mihaela Huncă deputat Pro România: Am votat pentru normalitate: cadrele didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar și personalul nedidactic şi auxiliar vor primi un stimulent de risc

mihaela hunca, stiri, botosani, psd, deputatDeputatul Pro România, Mihaela Huncă, susține că a votat pentru normalitate, pentrui ca și cadrele didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar  și personalul nedidactic şi auxiliar să primească un stimulent de risc de 2.000 de lei, respectiv  1.500 de lei lunar.
 
Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de lege pentru acordarea unui stimulent de risc personalului din învăţământ. Proiectul merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis.
 
Consider un gest de normalitate acest proiect de lege care vine să mai repare, pe cât posibil eșecurile guvernului PNL în  a pune la dispoziţia dascălilor dotările necesare pentru desfășurarea  în siguranţă a procesului de predare-învățare. În aceste condiții, medicii și profesorii își asumă toate riscurile pentru a-și exercita meseria. Ei merită să fie apreciați de statul român! În mod regretabil, însă  ei sunt ignorați de către PNL, care e mai preocupat să se ocupe de contracte cu firmele de casă și cu organizarea precipitată a alegerilor. De altfel, ca și în cazul dublării alocațiilor și creșterii pensiilor, parlamentarii PNL și-au sfidat în continuare alegătorii și nu au susținut proiectul de lege. Un gest inexplicabil, pentru că, în condițiile în care Ministerul Educației este depășit complet de situație,  profesorii rămân singurii din sistem care  se expun virusului pentru a nu-i priva pe copii de educație!”, a declarat deputatul Pro România Mihaela Huncă.

One thought on “Mihaela Huncă deputat Pro România: Am votat pentru normalitate: cadrele didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar și personalul nedidactic şi auxiliar vor primi un stimulent de risc

  1. Despre ce normalitate vorbeste doamna Mihaela Huca?Numai aceste categorii de personal lucreaza in pandemie?Mai sunt si alte categorii de personal care aduc bani la buget ca sa aiba salar cadrele didactice si nu au nici un beneficiu in aceasta perioada.Daca este sa vorbim de normalitatea,ar trebui sa punem toti umarul sa iesim cu bine din aceasta situatie dificila si sa mai lasam pomenile deoparte pentru a avea electorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *